Ти сказала, що мене...

Сергей Прушкин
Ти сказала, що мене
Будеш дома ждати.
Я прийшов — тебе нема,
І нема з ким спати.

Що робити в темну ніч
Дома на дивані?
Замість тебе — гріє піч
Моє пузо в спальні.