СIло лIтечко в садочку

Ерёмин Валерий Алексеевич
Сіло літечко в садочку
На зеленому  листочку.
Дзвінко дзвониками грає
Як зозуля розмовляє.

Красне літо стоголосе,
Як дівча золотокосе.
Рясно житом колоситься
Гарна буде косовиця.

Спіють яблука червоні,
У худоби ясла повні.
Бджоли шастають сердиті
Медом вулики набиті.

Чистим   небом  так і  сяє,
Теплим сонцем пригощає.
Славним  значиться   відмінком,
Синім дивиться барвінком.