за скелями жив клiтини

Лена Шабельник
Навіщо сніг?
Навіщо літо?
За віконечком падає листя
З підвіконечка падають мрії

Навіщо ти поїхав?
Навіщо я сумую?
За дверима шматоване серце
За очима нагадані мрії

Навіщо я відчуваю?
Навіщо ти зупиняєшь?
За обрій ховаю надію
За скелями ті живiї клітини
 
Навіщо сніг?
Навіщо літо?
Навіщо ти зупиняєшь?...
Білий колір самотніх клавіш

За скелями тi живії клітини