Узгэргэн яз

Разина Кинзябулатова
Язларнын да исе башкача ич,
Кошлар сайрый кебек башкача...
Кояш нуры таннын битлэрен
Назлый кебек никтер башкача...
Эллэ мин адаштыммы икэн?
Эллэ язлар узгэргэн?..
Уткэн язны эзли-эзли,
Атлап килэм таныш юллардан.
Минем язлар торып калган
Учак янган Идел ярында,
Йолдыз атылган тоннэр,
Сандугачлы яшьлек танында...