Про слуг народу

Анатолий Павленко
А  в  Верховній  Раді
Безкінечні  сварки.
Наші  «слуги»  й  раді –
Кожен  «держе  марку»,
То  й  немає  ладу.

Хто  в  тім  розбереться,
Де  праві,  де  винні…
Та  чомусь  здається:
То  в  полон  до  гривні
Совість  їх  здається.

---