пустельнi

Маша Семенова
між нами пустоші пустельні
у тріщинах шляхів забутих.
і там, на пЕкельних пательнях
в обіймах горя й скрути
підсмажені в своєму соці
лежать колишні грішні
й над ними у полУдня сонці,
пливуть ісуси й вішну
ззирають в пекло сіді зевси
й палають заратустри
іуди в'ють русяві пейси
й штамм міряють прокрусти.

а ми лиш поїмо пустелі
наш піт змиває гори
і точать ріки паралелі
сльозами в мертве море.