Весна

Инна Шумовецкая 2
В руках тримаю гілочку мімози,

А пахощі –весняний аромат.

Ця гілочка сильніша за морози,

Що забілили мій узимку сад.

Розсипле вEсна цвіт фіалки густо,

Неначе хто сапфіри розгубив...

МедУнками засіє скрізь, де пусто,

Щоб сад і ліс від розмаЮ ожив.

По краплі рястом землю загаптує ,

Скрізь засміються барвінкові очі.

Зозуля черевички знов озує,

А потім їх розгубить проти ночі.

Весна ступаєніжно і рішуче,

Траву вкриває рястовим дощем .

А потім яблуня розквітне неминуче...

Й п’янкий бузок з жасминовим кущем.