Неминуче...

Инна Шумовецкая 2
Ви чуєте: лине мелодія ніжна,
Ця пісня на крилах весняних летить.
У сни відлітає вже зимонька сніжна,
А пісня весни і кохання бринить...

Збирає докупи всі пахощі квітів,
Фіалковий та медунковий парфум,
Душею від щастя ми майже у літі,
А серце аж мліє від радісних дум.

Весна. Я  чую тих крил лопотіння,
Я бачу букет первоцвітів пахучих.
В повітрі витає щось ніжне, весіннє,
Весна прилетить , прилетить неминуче...