Э. Дикинсон. 1743. The grave my little cottage is

Ольга Денисова 2
1743

Могилу, маленький мой дом,
Держу,  как ты привык,
И чай из мрамора готов,
Накрытый на двоих.

Придешь ли время коротать –
Века, за часом час –
В той вечности, что, наконец,
Соединила нас.
28.02.2013



1743

The grave my little cottage is,
Where "Keeping house" for thee
I make my parlor orderly
And lay the marble tea.

For two divided, briefly,
A cycle, it may be,
Till everlasting life unite
In strong society.