У полонi

Ангелина Спасская
У полоні очей твоїх потонаю,
Я повітря не хочу і не прошу.
Це самогубство, це гріх, я це знаю...
Але безсоромно знову грішу.

Я відчуваю солодкі страждання.
Я божевільна і хвора тобою.
Я у полоні, у пасці кохання,
Але чомусь не хочу на волю.