Ik zal je helpen

Тарьяна
De Zon spreekt tot ons elke dag via haar warme stralen.
De Wind spreekt door regen druppels vallende van de bladeren.
Mijn vader zei, dat elk grassprietje door de taal van harmonie en liefde met  jou spreekt.

Soms,in de koude, donkere of regenachtige dagen,kunnen  de zonnestralen jouw hart niet bereiken.

Maar God, de Zon en de hele natuur houdt van iedereen, zonder uitzondering. Het is een mooi en belangrijk om deze  stem in je hart te horen.
 
Ik zal je helpen om de gebeden van God en de warme en heldere stralen van de zon op uw hart en ziel voor op een moeilijk moment te brengen en te Verlichten.