Почуття

Лариса Коржова
               
Чого  серце нудить, чого ніч не спить,
Калатає в грудях,мучить і болить..
Чого очі плачуть,нічого не бачать,
        Рветься стогін з грудей,хоч я кажу :«Цить!»
Затягаю пісню - плакать починаю…
         Потім    заспокоюсь,знову затягну…
        Пісеньку веселу думаю-гадаю,
        А вона родиться в тиху і сумну .               
Сум мені не милий,краще помалюю-
        От буде печалі і нудьги кінець!
        Олівців є купка…Тож який візьму я?
Ось…візьму,напевне,червоний олівець.
На папері чистім намалюю серце
Отаке,велике… Тільки для чого?
А душа все плаче,а душа сміється…
        Я не розумію почуття свого!