Люблю тебе

Дана Витка
Люблю тебе безмежно, до безтями,
до хрусту поміж ребер та ключиць.
Мої цілунки на тобі, як рани,
залитих втомою зіниць.

Ти огортаєшся колючими вітрами
і ти не ставиш свою думку перш за все;
Моє безмежжя полум'ям багряне,
а ти колючий, як от-те слівце.

Напевно почуття моє зросте до межі,
до тої межі, що буває раз.
Ти моє світло у високій вежі,
ти моє світло у негожий час.