переповнено

Маша Семенова
чи повні ми вже по вінця?
книжкова полиця думок наших
вже ломиться від ваги недосказаних,
траурною перев'язаних.
там повна збірка образ,
десятитомні антології,
по інтелектуальній аналогії
на теми "що ж сталось?"
"де помилилось?"
"коли скінчилось?".
там збірки матерних лірик
несказані тим, в кого вірив.
несказані недоблизьким
колишнім, слизьким.
що обличчя, цікавості сповнені,
зносили.
на полицях слів болючих повені,
зливи,
торнадо з шипованих мрій,
що в моїх внутрішніх полях
ростуть мов обридлий пирій,
і маскують до спокою шлях.

мої думкосховища переповнені!
почуттями провини-вини
нерозуміння стіни.
там скелети в фундаментах замуровані.
остови тих "я", що вмерли, людьми
і мною замордовані.

і голову розпирає.
навпіл розтинає
болем.
спрагою до волі.