We will never die!

Наталья Тиханская
Give me your smile
I shall give you mine
Smiling together
We will never die

Give me your hand
I will give you mine
Hand in hand together
We will never die

Give me your heart
I shall give you mine
Shaping hearts together
We will never die

Give me your love
I shall give you mine
Being in love together
We will never die