Нiжнi нарциси...

Ната Наталия
Нарциси  жовто-золотаві
Яскраво навесні цвітуть.
Такі тендітні і ласкаві
Тепер в душі моїй живуть.

Огорнуті теплом весняним,
Нарциси ніжні й запашні,
Любов дарують і кохання
І миті дивні, чарівні...


Плейкаст "Нарциси ніжно-золотаві"

Плейкаст "Ніжність весни"


Фото из интернета, растровый клипарт