Аферин чи райондин кьил Фаридаз

Владик Батманов
(Фарид Агьмедоваз бахшзава)
Жегьил я вун тарландин рикl къеневай,
Регьбер я вун чи райондин кьилевай,
Чирвилериз виридалай виневай,
Аферин чи райондин кьил Фаридаз

Дамахзава чи халкьди ви бухахдал,
Пагь,чи район вуна гъана дамахдал
Гьич энгелвал гьисс ийич на кlвалахдал.
Аферин чи райондин кьил Фаридаз

Вун Шарвили хьтин хва я ватандин.
Иеси я даим михьи виждандин,
Гуьгьуьл кьада вуна даим инсандин
Аферин чи райондин кьил Фаридаз

Владика ви гьуьрметар кьатlана,
Алхишзава Сад Аллагьдиз датlана.
На чи район вини ц1арц1из хкана
Аферин чи райондин кьил Фаридаз