Вун зи касни туш, амма...

Владик Батманов
Вун зи касни туш,амма вун акурла,
Хурам жеда зи илгьамдин лепеяр.
Ви назик сес зи япара акьурла,
Аквада заз жуван ватан,гуьнеяр.

Вун зи касни туш амма вун такурла,
Экуь дуьнья ахквадач зи вилериз.
Ви назик сес зи япара такьурла,
Физ кlан жеда заз чилерай чилериз.