ЯС

Степаненко Василь
*


У монохромності ночі завжди
Напівтони є
І місяця сяйво
Має такі ж ореоли
Тонів. 
*
В монохромности ночи всегда
полутона есть
И месяца сияние
Имеет такие же ореолы
Тонов.


За Кицунэ Миято