ЯС

Степаненко Василь
*
Зіроньки в небі:
Просо і курка сидить
Поруч і квокче.

Просто картинка ?
Там міріади світів
Ти лиш пилинка.

Лячно буває.
З розуму можна зійти.
Скільки галактик!
І ув одній живеш Ти!

*
Звездочки в небе
Просо и курица сидит
Рядом и квохчет.

Просто картинка?
Там мириады миров
Ты лишь пылинка.

Страшно бывает.
С ума можно сойти.
Сколько галактик!
И, в одной живешь ты!


за Кицунэ Миято