Шадвал ая на Владик!

Владик Батманов
Хатур хамир на ви ярдин,
Иеси хьухь хъсан кардин.
Сес чукlуриз хуьруьз тардин,
Шадвал ая на Владик!
 
Такурай заз вун хьан зайиф!
Чарадаз вун къведач гьайиф!
Жуван ярдин ийиз тариф,
Шадвал ая на Владик!
 
Кlан я ваз,ви хайи хуьр-муг.
Кlан я ваз,ви куьчедин руг.
Чуьнгуьр ягъиз жуван кьурук,
Шадвал ая на Владик!
 
Ярдин шикил пагь,хуьз гъилел,
Дамах ийиз лезги чилел,
Пак дидед чlал алаз мецел,
Шадвал ая на Владик!
 
Жуван чуьнгуьр хурал алаз,
Лагь,дагълариз <<ширин>>
аваз,
Икрам ийиз багъри чlалаз,
Шадвал ая на Владик!