Вун зи вах я!

Владик Батманов
(Дильмира Ашурбековадин
экуь къаматдиз)
 
Гьуьрметда на-туш
мишекъат,
Карда вун гьич жедач галат.
На манийриз гузва такьат
Играми тир вах Дильмира!
 
Чи авазрин са кlвал я вун.
Рагьиматан пагь,чlал я вун.
Багъри халкьдин хиял я вун
Играми тир вах Дильмира!
 
На артистриз кхьиз чlалар,
Шадарзава элдин гьалар,
Мубаракрай ваз и сувар
Играми тир вах Дильмира!