Дильмирадин руш Нармина!

Владик Батманов
Тарифуниз вун я лайих,
Абур гуьрчег,хъсан къилих.
Пагь,галачир зерре синих,
Дильмирадин руш Нармина.
 
Тай жагъидач ви акунриз,
Гьич гаф авач ви рахунриз,
Къимет гуз жеч ви кьатlунриз
Дильмирадин руш Нармина.
 
Яргъи кифер вегьен къуьнел,
Аквада заз вун куь варцел.
Рахадай лап "ширин" мецел
Дильмирадин руш Нармина.