Нина

Владик Батманов
Сад АЛЛАГЬди вун заз гайи,
Тlебиатдал абур гъайи,
Муьгьуьббатдин багъда цайи,
Беневшадин цуьк я Нина.
 
Гуьзлемишиз куьчедал куь,
Зи вил алаз агь,телдал ви
Ялгъуздиз зун Хуьрелдал зи
Лагь,куьз тазва на икl Нина?
 
Кlанда хьи заз ви тарифиз,
Гьазур я зун ви "чlалаз" физ.
Тахьайла вун патав йифиз
Зун жезва лап гъарикl,Нина.
 
Вун такурла жаван шаир,
Жеда даим ийиз фикир,
Лайих я ваз зериф шиир,
Зи илгьамдин никl я ,Нина.
 
Вич бинедлай гуьрчегвал
квай,
Гьуьруь я вун дамахар гвай.
Владикан рикlе авай,
Шииррин пак рикl я Нина,