Самурдин сес газетдиз

Владик Батманов
Зарбачияр шадарзавай,
Районда хуш гьуьрмет авай,
Цlийи кlарцlиз эл хкажзавай,
Чи газет я "Самурдин сес"
 
Жегьил халу аваз кьиле,
Ийизва куь кlвалах куьне,
Зунни ава гьа куь геле,
Зи девлет я "Самурдин сес"