чашка эспрессо

Макин Тоша
чашка эспрессо
купе экспресса
время течёт мимо
словно пространство
твои глаза напротив
смешали все оси координат

=========================

чашка еспресо
купе експреса
час тече повз
немов простір
твої очі навпроти
змішали всі вісі координат