бродяга

Макин Тоша
сумка через плечо
(полна опавших листьев
сухих
шуршащих)
трава в волосах
ветер гонит волны
в этом море трав
бурлит белая пена

=====================

сумка через плече
(повна опалого листя
сухих
шарудливих)
трава в волоссі
вітер жене хвилі
в цьому морі трав
вирує біла піна