Сыну на урок украинского языка

Алла Напольская
Іще морозами зима
Лякає, снігом колобродить.
Але паняночка-Весна
Ледь чутно з пролісками входить.
І сонце яскравіше світить,
І небо – синя глибина.
В калюжах горобці, як діти,
Стрибають.
Вже прийшла Весна!
                березнь 2012 р.