отражения

Макин Тоша
отражался в стёклах витрин
отражался в весенних лужах
отражался гулким эхом в переулках
радугой в ярко-синем небе
в запахах первых цветков
пришёл
чтобы отразиться
в твоих зрачках

=========================================

віддзеркалювався у склі вітрин
віддзеркалювався у весняних калюжах
віддзеркалювався гучним відлунням в провулках
веселкою в яскраво-блакитному небі
в запахах перших квіток
прийшов
щоб віддзеркалитися
в твоїх зіницях