Там, где нас нет

Алексей Манченко 2
… Там, там, там, тільки там, де нас нема,
Там не падає зима, …
Тільки там, тільки там, де нас нема з неба.
Там, там, там, тільки там, де нас нема
Ходять всі на головах,
i питаються у нас,
Де ви е, де ви е...

Скажи мені, чому не можу
Забути те, чого нема???"
(С) Святослав Вакарчук


Постойте… хватит вам хватать,
Мою изодранную душу.
Как, грязными руками брать,
Тот хлеб, что вами не откушен.

Не надо потчевать меня,
Своим, отравленным злословьем.
Живите, жизни не любя,
Не летом, а одним зимовьем…

02 августа 2011