Don t Run Away

Андрей Москалёв
I
Believe in mystery of love.
It’s all I’m thinking of.
I swear you I love you.

You
Will do your magic once again
To leave my soul in pain.
I want you, I need you.
Oh, I love you my girl.


Don’t run away,
Don’t run away.
You feel attraction.
Your coldness has no meaning.
Oh, girl, I know for sure.

Don’t run away,
Don’t run away.
Don’t take this action.
You can’t resist your feeling.
It’s all your heart beats for.


You
Will make a prophecy for me.
The future you can see
Is bitter and hollow.

I
I wanna break your crystal ball.
I know – I’ll never fall.
Forever I’ll follow,
I will follow your light.


© Andrew Mosckalev, 03.02.2013