така-нетака

Лена Шабельник
Втома. Вдома. Собі невідома
Розмальовую стіни
Намагаюсь бути сама

Спрага. Біг навколо моря
Заспокоює мрії
Але чомусь не хочу одна

Слабкість вгальмовує мову
забудемо грубість
Вирушаймо до кокону-сну

Втома. Знову. Вже вдома.
Як же я можу ще пояснити
Що до тебе лине моя весна

Що знову від тебе така-нетака
...така-нетака...