Бабине лiто

Наталья Сытник
На вітрі бринить павутина,
надворі погожа днина.
Тепло ще не зовсім спите,
настало бабине літо.
Як вдало назвали люди,
радіє усе і всюди,
Спізніле в чеканні тепло,
здіймається птах на крило.
Коротке бабине літо,
не має яскравого цвіту.
В природі, як у житті,
останнє тепло на путі...