Кримiнальна елiта

Георгий Грищенко
Наша еліта багатих
Із кримінальним душком
Сіла б в Союзі за грати,
Їх розстріляли б гуртом.

За грабежі та убивства,
За бандитизм груповий
Та за криваві насильства,
Щез би на вік рід такий.

Нині ж вони ще й еліта,
Править, керує всіма,
Їхня культура й освіта
Повний туман і пітьма.

Путають праведне з грішним,
Брешуть немов той Сірко,
Бізнес вважають успішним
Як обдурив хоч кількох.

Все продають і купують,
Гроші – святая святих,
Кажуть – країну будують,
Краще будуймо без них.
23.11.10