Моим друзьям

Соловьёва
Каб ні сябры, ад болю я б памерла…
Каб ні сябры, згарэла б я заўчасна…
Каб ні сябры, ад роспачы б шалела…
І не пісала б я хвілінай шчаснай…

Каб ні сябры, ад несціханай працы
Змагла б падняцца на жаночых крылах?!
Якая радасць – да сяброў звяртацца,
Сяброўствам ганарыцца – горняй сілай!!!

Шлю зпознена сябрам я прывітанне,
Гляджу, як снег заснуў на чорным голлі,-
Выходжу я з няўдалага кахання –
І больш сяброўству не змяню ніколі!!!

На фото : поэты Олег Богданов,я,Ира Денисова, Олег Сешко.