Нiжна

Анна Некращук
Я притулюсь до тебе ніжна
По тілу пробіжать вуста
Мені болить, бо стала грішна
Не знайду вибачень слова

З тобою наче у раю побУла
Картини всі перед очима
Про чорні хмари я забула
Адже пів-долі за плечима 

А ти солодкий, мов нектар
И хочу пити тебе знову
Я почуття поклала на вівтар
Почуй душі і серця мову

28.01.2013