Минають

Дарья Кудра
Все холодніш мій день, уже не гріє
Моє кохання в серці, що спинилось..
І ці хвилини вже давно не милі,
Вони в моїм житті давно не линуть..

Набридлі промені в вікні,
Що зранку будять
Їм не зрівняться з ніжними вустами,
Що пелюстки ненач,
З троянди впали.

І дихати повільно так, неспішно
З байдужістю на все те озиратись,
Що час мій, день мій
Знищує і зараз..