Життя на двох

Алла Клименко
Ти далеко, не зі мною
Ти наче ангел.. в небесах.
Покинув тут мене одною..
І полетів не наче птах..
В той день була велика злива
Дощ зовсім не стихав..
Погода була така бризглива..
А ти повернутись обіцяв...
Ти їхав на машині по шоссе.
З подарунками та з квітами букет..
Хто ж знав, що машину занесе..
І те, що хотів мені сказати.. буде вічністтю секрет...
Зустрічна смуга, прожектори, сигнал.....
Зіткнулись два життя на перекір..
Зіткнулись так, неначе це фінал..
Але він буде жити, а ти ні..........
Не можу приховати сліз..
Так боляче у грудях... коле..
Ти був лиш мій, ти тільки мій!
Я не віддам тебе ніколи!.....
В лікарні, я упала з ніг...
В очах моїх були краплини...
Я не могла повірити: він вижив.., а ти ні.............
Я тебе ніколи не покину...
Ти серце моє, і любов моя ..
Як без тебе буду жити?!
Я наче сама була вже не жива..
Як за тобою мені не тужити,
Адже в нас з тобою..одне життя на двох..
У двох тілах..одна душа..
Як боляче мені, бачить тільки Бог...
Було б краще, як би я пішла......))