Горе от ума...

Борис Требин
Диоген провел всю зиму в бочке,
Застудил седалище и почки.
Видно правды нет на свете –
Грешен ум, а зад в ответе…
Ой-ой-ой! Ай-ай-ай!
Вечно зад за все в ответе!

27.01.2013