31526000000

Мышко Бескровный
;Що зі мною ізробилось?
В середині щось розбилось...
Те що вилізло назовні,
Вкутане новим в бавовні...

Безодня глИтає холодний вітер,
Що вік із смерті в балахоні видер,
Чомусь це все так гидко...
Людей довкола геть не видко...

Нерозуміння мутувало в смуток,
Смуток мутував у жаль...
Жаль від дивних і правдивих чуток,
Внеможливлює печаль...

Можливо легше,
Можливо ні...
Можливо Бреше,
Життя в вікні...
;
Можливо Сам,
Можливо ні...
Можливо псам,
Думки сумні...

Можливо хтось,
Можливо я...
Можливо лилось,
У прірву моє життя...

Мені не боляче,
Мені не боязко,
Мені гаряче
Мені морозно...

Зрозуміть мене не важко...
Важко бути так як я...
Пояснити біль цей тяжко,
Сентиментів тих херня...

8760 годин як розтоптали квітку,
525600 хвилин як арматуру заложили,
31526000 секунд як було тут світло...
31526000000 часу життя прожив я...

Не пам"ятаю нікого...
Лиш вітер...