Жiночки?

Мышко Бескровный
;За вас боролися давно списами,
Вас виборювали і мечем,
І звучали Вої різно голосами,
Що била радість,як життя ключем!

Ви та давня гарна сила,
Ви найкраще,що в нас є...
Ви даєте людям крила,
Волю, швидкість і тепло своє!

Вас багато на землі,
Всі ви дуже різні,
І великі і малі,
І добрі і грізні!

Пляшки наші дорогі!
Що без вас робить?
Як всередині щось є,
Вас приємно пить!..

Чоловікам буває важко з такими дружить,
У руці її тримає,сердиться,кричить!
Конкуренція - терпИмо та не більше трьох,
Сага,що триває кількасот епох!

Лишень хлопчик п"яти років,цього почуття не знає,
Це смачне,хмільне,красиве з висоти лунає...
Крізь туман,неясні тіні,крізь буття казкове,
Крізь ранкові запахи,сонце світанкове!..

Пляшки наші дорогі!
Що без вас робить?
Як всередині щось є,
Вас приємно пить!..
;

Пляшки наші дорогі!
Що без вас робить?
Як всередині щось є,
Вас приємно пить!..