Сонце Дня

Несаим
Ніч у обіймах сонце заховала
Він залишається із нею залюбки
Розставивши довкола зірок варту,
Солодкі милому розказує казки

У дома зачекалось денне світло
Поволі тягнеться чужої ночі час
Скоріше повертайсь в мою світлину
До поки мій вогонь без тебе не загас

Захоплений чорнявою красою
Блукаєш в непізнанності глибин
Неначе з місяцем,- любитиме з тобою
А в мене тільки ти, лиш ти один 

Благаю освіти мене собою
Покинь безжалісне чорняве бісеня
Без тебе наступає царство ночі
Але в розлуці з сонцем не існує дня