Серце

Мышко Бескровный
Я викину тебе із голови!..
В думках моїх не залишишся.
Не існуватиме мольби,
Тобі в душі немає місця.

Тебе ненавидіти хочу...
Ти не достойна моїх сліз!..
Але в душі,-я криком плачу,
Немов ридати - мій девіз!..

Я видалив тебе із повсякдення,
Ти хоббі більше НЕ моє...
Але ж ти є моє натхнення...
Я сміх твій згадую в сує...

Я вигадав тебе на щастя,
А з"ясувалося - на зло...
І зрощене в біді напастя,
Прийняти вирок помогло...

Ти - прірва у моїм коханні!..
Ти - дірка у моїй душі...
А ще - герой в моїх писаннях!..
Кривава Леді,у безкровному вірші...

Я викину тебе із голови...
В думках моїх не залишишся...
Не існуватиме мольби...
Лиш в серці завжди буде місце!!!