Що?

Мышко Бескровный
Лампа Розкидала скло,
Видавила з хрипом око;,
Виклала криваве тло
Із вбитими життям жорстоко...

Понурий хрускіт різаної шкіри,
Оголює нервовий зрив.
Дощ лупить мов незнає міри,
Землю сонну гноєм вкрив.

Рипить неясність в клятих скронях!
Болять слова ті мовчазні!!
Тріщать,короста,ноги у погонях!!!
Жахіття витісняють сни!!!!

Не пам"ятаю спокою!Нічого...
Не пам"ятаю радості!Пусте...
Стабільність - це ніщо,до того ж,
Час,всеодно її змете...;

Мене тримає - ніщо
І вже неясно чому
Мене тримає - ніхто
Вбираю тишу німу

Мене тримає - ...;
Колись...
Мене тримає - ...
Було...
Мене тримає - ...
Кудись...
Мене тримає - ...
Жило...   

Що тримає мене?Від свободи огороджує?
Лиш вітер...