Зимова казка

Наталка Бойченко
Мені до тебе тільки сніг -
Зими ознака невагома.
По ньому твій далекий слід;
У тебе ж біль і вічна втома.

Мені до тебе м"ятний чай -
Симптом тепла на підвіконні.
Покинь вагання й вирушай!
Повз всі табу і заборони!

До тебе 8 днів зими -
Самотніх і сумних, напевно.
А на дев"ятий будем ми -
Адже все було недаремно! :)