Amo nekuna

Сергей Лысенков
Amo nekuna,
Pura kaj juna,
Neatendita
Amo subita.

Gxi min sobrigis,
nin ne disigis,
nedezirata
Am' negefrata.

Tiu cxi kanto
Ne de l'amanto,
Sed de amata,
Tre suferata.

Estas cxu kulpo
Kun la indulgo?
Amo nekuna,
gxoja kaj puna...