афоризми... не просто слова ч. 2

Ирина Росстикс
1. Один би ніколи не  вистрілив би в людину, інший же вбиває їх ніс піша…

2. Одному для того бог дав в руки зброю іший же леза словами і інших рук пальцями пророчно схиляє нас до вінця…та ні.. то до кінця ) але хіба це не одне і те ж..

3. Дитинство це коли дуже хочеться спати, засинаєш легко, прокидаєшся – чудово, правда несвоєчасно,
   Молодість – це коли спати – хочеться, гуляти хочеться – і вони між собою постійно борються, засинаєш нормально, якщо немає думок, гульні, і т д і т п., прокидаєшся знову ж таки в залежності від обставин…, старість бля.. то така хуїта, коли сидиш думаєш бля пора спати чи нє, ну да, пора, йдеш спати, в той же період смортриш тв.. фільм і т д, засинаєш. Всю ночь хріново спиш, думаєш, зранку проснувся, бля.. якого хєра я в Х ранку встав(ла)…

4. Когда то кто то не важно кто сказал что я люблю вещи собак и вещи більше ніж людей але дивлячись на це плаття скажу.. БЛЯ да .. то правда.. чудова правда придурку… ))))))

5. Декотрим пощастило що мені в руки не потраплялась вогнепальна зброя

6. ...але іногда в сутках чєрезчур багато часу... а іноді - навпаки.. :)

7. ) періоди життя: бля як інтєрєсно… пупочок… другий період о.. прикольно…і маєчку от так  і от так бля… красііво… третій період: бля… 
П.С. і що я пропустила ті два попередні і в мене ше нема їх фоток.. бля…

8. ...і це думаюче створіння ще має наглість мріяти.. )...так?

9. Тепер чітко розумію фразу «Какіє лююді.. і бєз охрани» ;)))

10. єдине про що я не жалію.. так це про те що якщо я чогось і не досягла чого мріяла чи думала.. то тільки через... якісь власні обмеження у морально етичному фізіологічному чи матеріальному .. все інше я максимально боролася з усіма можливими перешкодами цього життя )))

11. …а пам’ятаєш як це було файно в 4 години ранку зустрічати сонце в бокалі) (хе.. бля який нах бокал)

12. Тільки світло має властивість корпускулярно хвильового дуалізму Саме тому мене часто називають лагідно сонечком)

13 Я? Буду страждати? Через нього? Ой, я благаю вас, я можу страждати тільки ***ньою. СББ
…але оскільки він – то ***ня.. то таки певно буду)))ггггг