верба

Николай Иванович Мельник
Коли приїжджаєш в Бузівку
 На зупинці  верба зупинись
У життя тут всі брали путівку
Тут з  села від’їжджали  колись 
……………………………………….
Старенька  верба як кохання
Край дороги  всіх ждала ,  колись
Зараз рідко почуєш прохання
Де   верба в Бузівці  зупинись
Хто залишив колись домівку
Над прожитим життям зажурись
Пригадай ти свою  Бузівку
До верби в свою юність вернись
…………………………………….
 Від  сонця й дощу всіх ховала
Зеленіла  й цвіла  по весні
Тільки долю свою  не кохала
Без води  росла як  в чужині
…………………………………….
Красуні   верби вже немає 
Старі фото знайди подивись
Хтось  початок судьби там впізнаєе
Всім  батькам  і Бузівці вклонись
……………………………………….
Моя вам пісня