Тiльки в небi все безкра...

Валентина Тараненко
Надвечір'я входить в хату,
Сонце сонно струменить…
Поступає шлях вже брату,
Що зійде на небі вмить.

(S)
Схиле ніч над небом плечі,
В коси зорі заплете …
Заспівають півні треті –
Сон – в полон її візьме.

(S)
Знову День Зоря народить!
Життя Сонце принесе…
Безкінечний мир виходить?
Завтра буде знову все!!!

(S)
Кажуть, - вічного немає –
Все – кінчається колись.
Тільки в небі все безкрає!
Ти не віриш? Подивись…

(S)