Душа моя нудьгу за Тобою 188

Владимир Мирошник
Завжди душа моя про Господа благає,
І день, і ніч все молиться Йому.
Ім’я Його солодке так бажає,
З бажанням цим  і в бій, або ж в тюрму –
Любов до Бога душу зігріває.

* По мотивах писання преподобного Силуана Афонського